De Giftenco. van Dongguanpeishun, Ltd.

 

Het leveren van promotiepunten en collectieve giften

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Dongguan Peishun Gifts Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu

Dongguan Peishun Gifts Co., Ltd.

1 2 3
Dongguan Peishun Gifts Co., Ltd. Dongguan Peishun Gifts Co., Ltd. Dongguan Peishun Gifts Co., Ltd.
De Gietende Machine van de zinklegering CNC-machine

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : OEM
Aantal werknemers : 50~80
Jaarlijkse omzet : 5,000,000-8,000,000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 90% - 100%

Een professionele Fabrikant van Promotiepunten en Collectieve Giften

De Giftenco. van Dongguanpeishun, Ltd is één van de professionele fabrikanten die in Zuid-China worden gevestigd, en is betrokken bij het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van promotiepunten en collectieve giften. Wij hebben vele jaren van ervaring in de productie van promotiepunten en collectieve giften zoals metaalmedailles, speldkentekens, reversspelden, keychains, zachte pvc-bagagemarkeringen, siliconearmbanden, barmatten, telefoongevallen, sleutelkoorden, geborduurde punten en meer.

Het aanbieden van de Aanpassingsdiensten
Wij kunnen de aangepaste dienst voor bevordering, reclamegiften, kleding, schoenen, hoofdopmakers, zakken en handtassentoebehoren, evenals persoonlijke jewelries, armbanden, manchetten, giften, siliconeetiketten, de zachte rubberflarden van pvc voor de goederen van het industriële en siliconehuishouden ook verlenen.

Bereikte Goede Reputatie op het Gebied
Om één van de bovenkant te zijn is de fabrikanten op het gebied onze opdracht. Als resultaat van onze producten van uitstekende kwaliteit en eminente klantenservice, hebben wij een goede reputatie op het gebied bereikt. Onze fabriek behandelt een gebied van 5.000 vierkante meters, en wij hebben goede werkomgeving, moderne kantoorbenodigdheden, acht geavanceerde productielijnen, acht reeksen van het vormen van machine en volledig kwaliteitsbeheersysteem. Onze fabriek heeft ISO 9001, ISO 14001, walt-Disney, Universele Studio en Sedex overgegaan.

Stabiele Behulpzame Relaties met Grote Bedrijven
Onze maandelijkse output bereikt 5 bijna miljoen stukken met het harde werk van onze werknemers. Onze goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen. Bovendien, wij hebben een groep ervaren managers, ingenieurs, technici en exploitanten. Wij kunnen de producten als aangepaste ontwerpen verwerken evenals diverse silicone rubber of relatieve producten met ons eigen merk samenstellen en ontwikkelen. Na verscheidene jaren van ontwikkeling, hebben wij goede van de productietechnologie en verwerking capaciteit. Wij hebben stabiele behulpzame relaties met grote bedrijven in meer dan 10 landen en gebieden gevestigd.

Onderzoek vandaag
Voor meer gedetailleerde informatie betreffende onze zaken, voel vrij om ons vandaag te contacteren om met sourcing te beginnen.

Contactgegevens
Dongguan Peishun Gifts Co., Ltd.

Tel.: 86-189-22956058

Fax: 86-769-23012661

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)